stop geluid   speel geluid
home
tuinontwerp
Tuinonderhoud
Diverse Tuinwerken
Contacteer Ons
Tuinaanleg– Tuinrenovatie
Onze troef : de tuinaanleg of -renovatie van A tot Z of "op maat", waarbij KWALITEIT steeds centraal staat
 
Wij kunnen voor u de gedeeltelijke of de gehele aanleg/renovatie van uw tuin realiseren, vanaf het eventueel ontbossen, de grondwerken, de verhardingen, de vijver of waterpartij, de beregening, omheining, verlichting tot en met de gazonaanleg en de beplantingswerken.
 
Als wij voor u een tuinplan opgemaakt hebben en tot een akkoord gekomen zijn, dan kunnen we van start gaan.
 
Als u zelf een tuinplan bezit, dan maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave na een afspraak bij u ter plaatse.
 
Als u geen tuinplan bezit, kunnen wij zorgen voor een origineel tuinontwerp, of aan de hand van uw instructies, maken wij een vrijblijvende prijsopgave na een bezoek ter plaatse.
   
Ook voor kleine aanpassingen of de renovatie van een deel van uw tuin of van het gazon, de aanleg van verhardingen, één of verschillende borders, vijvers/waterpartijen, enz. kunt u op ons beroep doen.
   
De materialen en de planten die we gebruiken zijn steeds van een optimale kwaliteit en worden steeds op een professionele manier verwerkt, want alleen het beste is voor uw tuin goed genoeg.
   

Aangezien een jonge tuin nog moet gevormd worden, is een verantwoorde snoei en bemesting van zeer groot belang. Daarom kunnen wij na de tuinaanleg of -renovatie ook het nodige doen voor uw tuinonderhoud.